Pawlowská se diví, že se lidé diví její extrémní nadváze!

 Celebrity 
26. června 2017 04:51 / René Černý
  2
📷
2 fotografie v galerii
Halina Pawlowská se diví, že se jiní diví její nadváze! archiv H. Pawlowské
Halina Pawlowská je bezesporu velmi inteligentní a sečtělá žena! Teď si ale začala stěžovat a divit se, že se lidé diví její nadváze, a že o ničem jiném v poslední době nemluví a média nepíší. Vždyď ale spisovatelska a scénáristka hazarduje se zdravím!

Dalo by se říct, že je to její zdraví a ať si s ním dělá, co chce. Jenomže Halina asi nevnímá, že s přibývajícím věkem bude mít ještě stále větší problémy. Už nyní má problém vyjít i pár schodů a začíná být podobně široká, jak je vysoká. Těžká nadváha, veliké poprsí. Problém s páteří, tlakem, to vše známou umělkyni trápí.

Doma ve své vile má výtah, protože by tři patra nebyla schopna několikrát denně vyjít. Sama je ale rozčílená, že zatímco se nepíše a neřeší, co vše dokázala a dělá, řeší se její váha, spíš nadváha. 

Pawlowská má sice ráda citáty a jedním se dokonce řídí, že "nejlepší sport, je kafe a dort", nicméně právě tento druh životosprávy jí určitě nepřidá. „Je mi jedno, co Halina dělá, ale mám o ní spíš strach jako o kamarádku. Měla by se více hlídat. Hodně přibrala za poslední roky...," dodal jeden z jejích kamarádů.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008