Jiří Menzel narazil na pěknou husu. Ostatní jejich konfliktu jen přihlíželi.

 Celebrity 
14. listopadu 2013 15:47 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tak se do toho pustíme  / inStory.cz
Svatomartinské slavnosti si bez husy nedokáže představit asi nikdo. Jak se ale taková husa porcuje, to pro změnu hned tak každý neví. "Já jsem typický Pražák, takže tyhle věci jdou mimo mě", prohlásil režisér Jiří Menzel a dodal, že není ani vinař, tím pádem oslava mladého vína, s nímž jsou právě Svatomartinské slavnosti spojeny, mu také nic neříká. Porcování husy se ale zhostil na výbornou. A jak by také ne; vždyť měl kolem sebe kupu pomocníků!

Kromě šéfkuchaře Lukáše Brůžy ze Sametové restaurace, kde se slavnostní zahájení konalo, také kuchaře - amatéry: Anife Hasan Vyskočilovou, Štěpánku Duchkovou, Ivana Vyskočila a Kyklopa ze skupiny Maxim Turbulenc. Ten sice vydatně hubne, ale ždibec husičky také okusil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty