Bílá už se chlubí kolouškem veřejně! Jsem zadaná, hlásí do světa!

 Celebrity 
06. března 2017 02:00 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá svého o 18 let mladšího kolouška už netají!  Facebook
Jak VIPstory.cz jako první médium informovalo, Lucie Bílá už není sama! Tedy ona není sama už pár měsíců, jen teď to tak trochu "prasklo". Sama Slavice to taky přestala tajit a na sociální síti to potvrdila!

„Ano. Měním svůj status. Jsem zadaná," napsala na Facebooku a přidala fotku se svým o 18 let mladším fitness trenérem a momentálně i svým řidičem a ochráncem Radkem. Dvoumetrový, svalnatý koloušek má evidentně dobrý vliv na zpěvačku. Jenom kvete! 

„Mám to štěstí, že jsem potkala lásku, kterou jsem si moc přála a mám se s ní moc hezky. Dala mi všechno, co jsem kdy v životě chtěla,“ řekla v neděli večer pro Top Star Lucie Bílá, která tak po dvou letech od rozchodu s Petrem Makovičkou, potkala dalšího, ještě mladšího frajera, který se od ní prý nehne ani na krok! 

S Radkem Bílá randí od loňského podzimu. Nejprve šlo prý o nezávazné schůzky, a až pak to sklouzlo ke vztahu! „Byl tak trpělivý, že si mě přemluvil. Ale trvalo mu to dlouho. Tedy mně, než jsem řekla tak jo. Ale jsem ráda, že byl trpělivý, protože to stojí za to. Cítím se moc dobře, užívám si teď život asi trochu jinak, než jsem to dělala v minulosti a mám moc krásné období," svěřila se Lucie Bílá.

Té tak může celá řada kolegyň závidět nejen sexy a sympatického, ale i milého partnera. A na tom, že je výrazně mladší, než ona sama, nevidí nic špatného. „Je fakt, že se spolu ukazovali už moc a byla otázka času, než to praskne. Je to ale moc prima chlap a je tedy hodně sexy. Lucka je přesně na tyhle typy. Takové hodně urostlé, vysoké, velké. Imponuje jí to. Dodává ji energii a je vidět, jako kdyby omládla," dodal zdroj z Karlínského divadla, kde fitness trenéra a řidiče v jedné osobně už nějaký ten pátek kolegové i personál dobře znají. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47