Podvod na diváky! Nova z nich dělá hlupáky!

 Celebrity 
07. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Policie Modrava se na Nově sice objeví, ale ne ta, kterou diváci netrpělivě očekávají! archiv Nova
Tak trochu podvod na diváky udělala TV Nova. Už týden avízuje, že od 13. března bude vysílat veleúspěšný seriál Policie Modrava. Diváci se na nové, již natočené příběhy z prostčedí šumavských hvozdů těší, ale má to háček! Neuvidí je!

„Diváci teď uvidí celou starou, původní sérii a až po ní, nejspíš na podzim ty nové, které se točily vloni. Nova chce nahnat diváckou sledovanost," řekl VIPstory.cz zdroj z televize.

Přitom televize láká diváky na Modravu v upoutávkách záběry, kde se míchají původní díly i ty nové. „Je to záměr, aby se lidi dívali. Je to super seriál, luxusně natočený, skvěle obsazený. Ale diváci, kteří Policii Modravu před tím viděli, se na to dívat znovu nebudou a počkají si na nové díly. A to může být problém," řekl zdroj z televize.

Přitom Nova původně zvažovala, že od konce února nasadí už nové díly, kterých je osm. Nakonec se kvůli show Tvoje tvář má známý hlas rozhodla, že je nasadí až později. Aby nejvyšší sledovanost měla právě tahle akční soutěž umělců, kteří se vydávají za slavné zpěváky a zpěvačky. 

Nicméně nová Modrava slibuje opět skvělé zápletky, nádhernou šumavskou přírodu a zajímavé věci okoli. Nicméně dřívě jak v září se druhé série diváci asi nedočkají.

Dobrou zprávou ale je to, že v příštím roce se bude točit třetí série a opět na starých známých místech. Už teď je jasné, že druhá Modrava bude neméně úspěšná, jako ta první! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47