Emma Smetana: Neschopná a bez talentu?

 Celebrity 
24. února 2017 03:20 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Že by si tahle mladá a krásná umělkyně nevěřila? archiv Nova
Neschopná a bez talentu? To je Emma Smetana? To snad ne! Herečka, moderátorka a v posledních měsících i zpěvačka, tak sama sebe prezentuje. Teď je ale tak sebekritická, až to hezké není. Co se jí stalo?

Co se stalo bývalé novácké hvězdě? Že by snad chvilková krize, deprese  nebo jen sebekritika z něčeho, co se prostě momentálně nepovedlo? 

„Zajímavý zážitek dnes. Zjistila jsem, že se dá pokazit casting kvůli tomu, že se leknete toho, jak kvalitní jsou ostatní herci, a už to v hlavě jede „O co se to tady vůbec snažíš? Copak ty máš, holčičko, právo hrát s takovýma lidma? S takovým režisérem? Bez DAMU? A hlavně - BEZ TALENTU?!“,“ napsala Emma Smetana na sociální síti!

„Aneb jak člověka může během vteřiny odrovnat obdiv k potenciálním kolegům. Tak nic- běžím obejmout Lennon, to mi jde v poslední době nejlíp,“ dodala Emma. 

Proč ale taková slova a tolik vlastní kritiky? Možná si jen nevěří, nebo je tak zodpovědná, že vidí některé vlastní chyby? Ukáže to až čas, který ostatně vždy ukáže všechno a nejlépe! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47