Neskutečné! Lucie Bílá prožila zásnuby! Chystá se svatba!

 Celebrity 
22. února 2017 01:00 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Šťastná Lucie Bílá se objímá se svou budoucí švagrovou Adélou! Facebook
A je to tady! Lucie Bílá opět prožila zásnuby. Jednu z nejkrásnějších chvil v životě ženy, když muž poklekne a zeptá se - vezmeš si mě? A po této chvíli následuje do roka a do dne svatba. I na to se Zlatá slavice těší!

Ti, v kterých teď hrklo a už už viděli Lucii Bílou u oltáře, mohou zůstat v klidu. Vdávat se nebude zpěvačka, ale její budoucí švagrová. Tu o ruku požádal bratr Lucie Bílé - Karel Zaňák. Nedávno se rozvedl, a teď se rozhodl, že svůj několikaletý vztah chce zpečetit. 

A v restauraci u Zdeňka Pohlreicha to všechno upekli a Lucie Bílá byla pochopitelně u toho! „Musím se s vámi podělit o radost. Můj bráška Karel před pár minutami požádal svou krásnou přítelkyni Adélku o ruku. Řekla Ano," napsala na svůj profil na sociální síti Lucie Bílá.

Ukázala navíc fotku, kde se ve zmrzlinovo-čokoládovém jablku skrýval nádherný zásnubní prsten s briliantem. Ten nasadil Karel Zaňák své drahé Adélce, s níž má malého syna Karlíka. 

Znamená to, že už brzo se u Zaňáků v Otvovicích bude chystat veselka a je taky dost dobře možné, že Lucie Bílá půjde za svědka. Nebo povede svého bratra k oltáři, protože maminku už nemají. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve