Špinarová řekla: už nikdy, ale teď přišla změna! O co šlo?

 Celebrity 
24. února 2017 02:30 / Marek Pokorný
  3
📷
3 fotografie v galerii
Věra Špinarová původně řekla, že už nikdy, ale pak si řekla - a proč vlastně ne? J. Hauer
Nikdy neříkej nikdy! Alespoň takové přísloví zná asi každý. Zpěvačka s famózním hlasem se před časem rozhodla, že jakoukoli tour už dělat "nikdy" nechce! Pak ale přišel její syn s pro ní tehdy šíleným nápadem, který se jí pak začal líbit!

I proto vyráží letos na podzim ostravská královna české hudby Věra Špinarová na tour se svou kamarádkou, další rodačkou z Moravskoslezské metropole Heidi Janků. S tou mají hodně společného - minimálně stejného manžela. Ivo Pavlík, který žije roky s Heidi, je totiž bývalým manželem Špinarové a otcem jejich syna Adama.

„Právě Adam přišel loni s tím, co kdybysme s Heidi udělaly turné. Nejdřív jsem se chytila za hlavu a zeptala se ho, jestli se nezbláznil. Ale pak jsem jako správná matka uznala, že měl dobrý nápad...," prozradila VIPstory.cz Věra Špinarová s úsměvem na rtech a s tím, že teď se na tour velmi těší.

Těší se i Heidi Janků! „Jo, já se na to opravdu moc těším. Nejenom, že Věrka je skvělá "baba" a jsme vlastě nějak rodinně provázaní, ale je mi ctí, že budu moct jet šňůru s tak skvělou zpěvačkou," prozradila nestárnoucí Janků.

Od října do listopadu projedou obě zpěvačky osm měst, včetně Ostravy a Prahy, kde zamíří na Lucernu a budou zpívat jak každá své písničky, tak dají i některé společné. „Teď to dáváme dohromady, budeme zkoušet a bude to super," dodala Heidi Janků.

Pro ní to bude jakýsi návrat na pódia, protože se po zhruba 30 letech vrátí se svou původní kapelou Supernova. 

Kromě Adama Pavlíka bude na tour i Boris Urbánek, jeden z nejlepších českých pianistů, který doprovází třeba i Vojtu Dyka a další zpěváky. „Už proto do toho jdeme. Jsme prostě obklopeni nejenom fajn lidma, ale i velikými profesionály," konstatovala Špinarová.

Součástí Věra Heidi Tour 2017 bude i jedna pikantnost pro fanoušky. Špinarová s Janků budou mít své vlastní víno. Tedy víno ze série Celebrity line. „Každá ze zpěvaček má svou vlastní láhev s etiketou, pak mají jednu společnou a fanouškové si vína mohou koupit právě na koncertech," dodal autor nápadu Martin Novák, který má ve svém portfoliu na šest desítek slavných osobností s jejich "vlastním" vínem. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008