Nevěrník metrouš Hrdlička skončil! Půjde se pást?

 Seriály & Filmy 
27. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal Hrdlička si myslel, že je neodolatelný a jeho sláva mu všechno zachrání. Omyl!  Profimedia
Michal Hrdlička má tu výhodu nebo nevýhodu, že buď má u lidí naprostou podporu, nebo ho totálně nenávidí. A teď, poté, co převedl v Karlových Varech. Trpělivost došla i na Nově, kde dostal padáka.

Nova z něj udělala hvězdu, další podíl měla Lucie Borhyová a on se na veřejnosti choval jako zastydlý puberťák. Ale protože jeho vyhazova přišel až po návratu z Varů, myslel si teď týden, že se nic dít nebude.

„Trochu to čekal, ale říkal, že kdyby ho chtěli vyhodit, udělali by to dávno. Takže si spíš myslel, že to vyšumí. Vyšuměl zatím on z Novy,“ řekl jeden z jeho bývalých kolegů.

Kam půjde dál, co bude dělat. Už se měl poptávat u konkurence, ale zatím marně. Nikde ho nechtějí. Michal o hladu a o žízni nebude. Jeho rodiče jsou hodně za vodou, takže moderátor strádat nebude. Ale co postrádat bude je kultu slávy a obdivu. Už nyní ho většina žen v ČR nenávidí. Hlavně proto, jak se zachoval k Lucii Borhyové.

Hrdlička navíc trpí kultem jedinečnosti, takže si prý myslí, že nad něj není a každý ho rád zaměstná. Bohužel tomu tak není. Zda skončí na některé z konkurenčních televizí, nebo se stáhne do ústraní, není jasné. Je ale už teď jasné, že proto, že se mu sláva a obdiv velmi líbí, brečet někde v koutě jistě nebude a ještě o něm uslyšíme!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod