Strach z HIV! Tomuhle slavnému herci hrozí kvůli tomu rozvod!

 Celebrity 
11. července 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
John Travolta a jeho žena Kelly, která chce požádat o rozvod! archiv
Nevěra se zřejmě provalila u slavného hollywoodského herce! Aniž si to uvědomil, nabonzoval nechtíc sám sebe. John Travolta si totiž nechal tajně udělat testy na HIV! Když to manželka 62letého umělce zjistila, začala vyhrožovat rozvodem.

O herci, o němž se říká, že měl v posteli desítky žen, ale i desítky mužů, se ví, že jedna či jeden mu nikdy nestačili. tedy spíš jeden, protože více si rozumí se stejným pohlavím, než s opačným. A to zřejmě jeho žena Kelly pochopila. O devět let mladší manželka je zřejmě v nervech z toho, cože ty testy na HIV měly znamenat?

„Kelly stála při Johnovi celé ty roky, ačkoli věděla, že ji podváděl se ženami i s muži, znovu a znovu. Ale teď už toho má dost," říká jejich blízký známý s tím, že Kelly Prestonová je odhodlaná se rozvést.

Jen za dobu jejich manželství prý Travoltu nachytali minimálně dvanáctkrát při podivných schůzkách s muži, často navíc detaily těchto setkání unikly do novin. A asi proto si nechal udělat testy na HIV/AIDS! Zřejmě nemá čisté svědomí.

„Nechal si ty testy dělat na soukromé klinice na Floridě. Podstoupil to pod jménem Jack Tracey, aby nikdo neměl ani stín podezření," tvrdí zdroj.

O Travoltovy kolují doslova romány o tom, jak se s muži rád seznamuje a nejenom to! Naposledy se mu něco takového stalo v roce 2012, kdy ho irský triatlonista Mark Higgins obvinil ze sexuálního napadení. To samé udělal i kaskadér Mark Riccardi. U soudu případy neskončily, ale herec musel oběma pánům vyplatit odškodné.

Travoltova žena se možná ve skutečnosti nechce rozvést. Jen vyvinout tlak, aby se probral, změnil, a když už vydržel oficiálně být heterosexuál, tak aby se alespoň pro svět nestal homosexuálem. i když to už snad všichni vědí!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47