Nemocný Gott se objevil na veřejnosti! Neuvěříte s kým! FOTO!

 Celebrity 
24. prosince 2015 16:25 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott ještě s vlasy po první léčbě chemoterapií archiv K. Gotta
Těžce nemocný Karel Gott splnil slib a na Štědrý den poslal svým fanouškům vzkaz. V něm přeje všem hlavně zdraví, štěstí, lásku a aby si Vánoce hezky užili. Na sociální síti se objevila dokonce fotka, na které nechybí ani další člen rodiny.

Manželka s dcerami byly před pár dny, tedy v době, kdy byl zpěvák doma mezi jednotlivými cykly chemoterapie venku i s Karlem a měli s sebou dalšího člena rodiny, fenku zlatého retrívra Stellu. Protože se zpěvák cítil dobře, vyrazili na procházku na Kampu. Poměrně dost pohublý Gott oblečený do dlouhého černého kabátu a s čepicí na hlavě vypadá poměrně dobře. Zřejmě už ale nemá vlasy. A jak se nechal slyšet, nechal si pořídit paruku. Nechce být bez vlasů.

Vzkaz dnes umístila Ivana Gottová na manželův profil na sociální síti, který během chvíle shlédlo na 50 tisíc lidí a další přibývají. Stejně jako vzkazy fanoušků a přátel.

Gott na audionahrávce mluví jasně a zřetelně, jen je znát únava a zadýchávání se, což je následek léčby. Jinak zní poměrně optimisticky. V nemocnici bude nejspíš do konce týdne, pak by měl být znovu na pár dní doma. Jeho poměrně drastická léčba by měla trvat nejméně do března.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008