Za koho Puhajková z Novy vyměnila Jardu Jágra? Další sporťáček!

 Celebrity 
22. srpna 2015 04:03 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Moderátorka a fotbalista... Prý na ní nespěchal, ale v posteli je tenhle fešák podle všeho velký hřebec! Facebook
Modelka a moderátorka z Novy Ina Puhajková má slabost pro sporťáky, tedy ty dvounohé. Ačkoliv po sedmi letech opustila hokejovou legendu Jaromíra Jágra, v novém vztahu je nyní šťastná! Teď je totiž nejšťastnější v náručí jihlavského fotbalisty Petra Tlustého. Učaroval jí tím, že nikam nespěchal. I když v posteli je to prý samec!

Puhajková je Jágrovou poslední přítelkyní. Byla s ním sedm let a už to vypadalo, že by to konečně mohla být ta pravá. Jenomže potom zůstal Jágr znovu sám.

Od té doby si nenašel žádnou přítelkyni, zato Inna randí s fotbalistou Tlustým. „Seznámili jsme se na jednom večírku zprostředkovaně přes několik přátel. Zaujalo mě na něm, že netlačil na pilu,“ uvedla Puhajková.

Od prosince spolu chodí a ona je šťastná. Přesto na sebe dvojice nemá tolik času, jako by si oba představovali. „Jsem pracovně vytížená a Petr hraje mimo Prahu. Jsme si dost vzácní,“ přiznala Puhajková.

Sportovci se jí líbí proto, že sama sportuje. „Vybírám si vždy takového, se kterým můžu jít ven běhat a máme společná témata. Nemohla bych být s někým, koho sport nezajímá,“ dodala Puhajková.

Ina má ráda hlavně vysportované týpky, kteří jsou navíc dobře obdaření. Všichni její předchozí prý na tom byli hodně dobře. A i její Tlustý dělá prý čest svému jménu i v těchto směrech...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum