Vondráčková naskočí do dalšího projektu! Tam měla být ale od začátku.

 Celebrity 
19. května 2015 03:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Helena Vondráčková naskočí od října do dalšího mediální projektu archiv H. Vondráčkové
Zpěvačka Helena Vondráčková naskočí od příští divadelní sezóny, tedy od října, do dalšího mediálně zajímavého projektu. Kromě role chůvy v Romeovi a Julii, si zahraje Donu v úspěšném muzikálu Mamma Mia! Přitom právě v tomto díle měla hrát a zpívat od jeho začátku, ale nestalo se tak. Proč?

Management jedné z našich nejlepších zpěvaček se tehdy nedohodl na finančních podmínkách s produkcí. A tak Vondráčková roli hlavní představitelky odmítla. Situace se však změnila. Zpěvačku od října čeká limitovaný počet představení a bude se střídat v titulní roli s Danielou Šinkorovou, Leonou Machálkovou a Alenou Antalovou.

Helena zazpívá hity Dancing Queen, Super Trouper anebo The Winner Takes It All, který v 80. letech proslavila s textem Zdeňka Borovce „A ty se ptáš, co já“.

"Mám k Abbě velmi kladný vztah, především díky písničce A ty se ptáš, co já,“ uvedla zpěvačka, která se souborem Mamma Mia! začne zkoušet už o prázdninách. Další tváře, které v show vystoupí jako special guest star, budou oznámeny v nejbližších dnech.

Objevily se před časem informace, že dalším z hostí má být moderátorka a herečka Adéla Gondíková. Kdo bude další v pořadí, produkce zatím tají.

Už nyní však slaví Mamma Mia! velké úspěchy. Doposud se prodalo na 140 tisíc vstupenek. A přesto, že Kongresové centrum Praha je pro muzikál technicky to nejhorší v Praze, každé představení je téměř zcela plno. O tom se kromě konkurenčního Fantoma opery může ostatním producentům jenom zdát!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47