Prima zrušila propadák! Padáka dostal Olšovský a další!

 Celebrity 
25. dubna 2015 03:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tahle nová televizní dvojice Olšovský-Wronková, jak rychle začala, tak taky skončila! Televize pořad pro slabou sledovanost zařízla! archiv Prima TV
Od začátku bylo jasné, že tohle nebude mít dlouhého trvání! A taky že ne! Televize Prima po dvou týdnech vysílání zrušila pořad Prima hodinka! Byl to propadák a padáka dostali moderátoři Lumír Olsovšký s Magdalenou Wronkovou i další.

Pořad vedl bývalý reportér a šéf publicistiky Novy Stanislav Brunclík . Jen jaksi zapomněl, že formát je deset patnáct let starý, a že si přizval lidi, kteří buď nemají zkušenosti s živým vysíláním, nebo už z nich vypadly.

„Bylo jasné, že dvojice, které vybrali, až na jedinou, budou spíš zoufalstvím. To samé se ukázalo o pořadu. Byl takzvaně o ničem a nikam nesměřoval.

„Bylo to opravdu horkou jehlou a nevím, co od toho čekali. Bylo ale jasné, že to v takovém pojetí a kvalitě dlouho nevydrží. S tím se musí počítat a v televizi platí jediné – sledovanost. Nic jiného nikoho z vedení nezajímá. Pokud není sledovanost, konec zvonec,“ míní člověk z Primy.

Kdo z týmu pořadu se na Primě uchytí v jiných pořadech, nebo zda televize vymyslí zase něco nového, není v této chvíli jasné.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008