Přítelkyně pana ministra a „koučka“ pro smích Olga (Pyt)Lounová si naběhla na vidle!

 Celebrity 
24. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvačka a rádoby hvězda Olga Lounová chtěla jiné učit, jak se správně pohybovat v šoubyznysu archiv O. Lounové
Zpěvačka a tak trochu herečka, závodnice Olga Lounová si naběhla na vidle. Přítelkyně pana ministra, jak se jí podle jednoho předválečného filmu přezdívá, protože na různé akce doprovází ministra kultury Daniela Hermana, ze sebe udělala tak trochu naivku a zároveň něco víc, než ve skutečnosti je!

Lounová, dříve Pytlounová, o které se spekuluje, že se do šoubyznysu dostala různými možnými prostředky, nabízela na sociální síti kurz koučinku, jak se pohybovat v umění a šoubyznysu a stát se úspěšným. Částka 1600 korun za kurz některé zlákal, ale většina si klepala na čelo.

„Co tahle nicka, která sama nic neumí a nebýt mocných rádoby producentů a sponzorů, nebyla by nic. Co ona chce učit a koho, vždyť nic neumí. Snad trochu zpívat a kývat zadkem. Dneska může „kouč“ být snad každej trouba a kdejaká pipka, která v ruce drží mikrofon,“ rozčílila se jedna ze známých českých hereček, které se prý tím Lounová tak zprotivila, že odmítla jít na všechny muzikály, v kterých účinkuje. Tedy Mamma Mia!, i Mýdlový princ.

Lounová, když zjistila, že je trapnější, než trapná, a že chození po boku ministra kultury, bývalého kněze a sekretáře arcibiskupa Vlka nestačí k tomu, aby byl někdo zkušený, nabídku na koučink smazala. Zjistila totiž, že je to trapas a sama by potřebovala roky zkušeností, aby o sobě mohla říct, že něco dokázala.

Jediné, v čem je snad dobrá, jsou prý automobilové závody. Jezdí dokonce rallye a teď ji čeká Rallye Šumava. Tam by snad některé zkušenosti předat mohla. I když, i tam se ještě má hodně co učit.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47