Tahle kráska z televize pomůže vážmě nemocným dětem. Víme jak!

 Celebrity 
23. dubna 2015 03:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petra Svoboda pomůže onkologicky nemocným dětem a mladým lidem dražbou těchto šatů pinkbubble.cz
Moderátorka TV Nova Petra Svoboda má dobré srdce, zdá se. A když má možnost nějak pomoct, ráda to udělá a neváhá. Kromě toho spojí příjemné s užitečným. A tak i díky ní se onkologicky nemocné děti a mladí lidé mohou snáze vyrovnat se svým nepříliš lehkým osudem.

Petra spojila síly s módní návrhářkou Petrou Pilařovou a společně představily na vernisáži ručně vyráběných šperků od sdružení českých korálkářek "Společnýma rukama", luxusní šaty navržené přímo k tomuto exkluzivně vyrobenému náhrdelníku. Tyto šaty vznikly s dobrým úmyslem - podpořit onkologicky nemocné děti.

Jejich dražba bude vyvrcholením na charitativní módní přehlídce návrhářky Petry Pilařové, která se uskuteční na zámku Berchtold 21. května v sedm hodin večer a výtěžek za jejich prodej poputuje právě nadačnímu fondu Pink Bubble.

Pro moderátorku to není první a jediná akce podobného charakteru. "Dva roky jsem chodila do Dětského centra v Krči jako "teta" za chlapečkem Kryštofem. Moc ráda na to vzpomínám a těší mě, že mohu podpořit další smysluplný projekt", prozradila Petra Svoboda.

Petra Pilařová je přední česká módní návrhářka, držitelka řady prestižních ocenění a nominací. Žena, která obléká významné osobnosti ze světa šoubyznysu a politiky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve