Čím Vendulu Svobodovu nabíjí její o mnoho let mladší milenec?

 Celebrity 
24. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vendula Svobodová září jak zamilovaná puberťačka Profimedia
Prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová, zdá se, je šťastná! Vztah s o mnoho let mladším Josefem Pizingerem jak se zdá jim klape. Kdysi manželka legendárního skladatele Karla Svobody se nyní pustila do bilancování a porovnává oba muže.

Karel Svoboda, který zemřel před lety poté, co se údajně sám zastřelil na zahradě jevanské vily, byl jejím osudovým mužem. Přesto, že jejich vztah připomínal spíš než idylickou love story velkou italskou domácnost, jeden bez druhého nemohli být. Když svoboda na vždy odešel, našla Vendula štěstí u syna své dlouholeté kamarádky, který by vlastně mohl být možná i jejím synem.

"Pepa je člověk se správnou myslí, zdravým egem a hlavně je to opravdový chlap," pochvaluje si Svobodová svého o 16 let mladšího kolouška.

Prezidentce Kapky naděje dodává mladší milenec sebevědomí a i v sexu jim to klape. Svobodová má jistě mnoho zkušeností, které mladému partnerovi může předat. Kromě toho i životních zkušeností. To možná jejího Pepu na ní fascinuje. Ji samotnou zase nabíjí energií jeho mladickost a energičnost.

Našla prostě chlapa svých snů. Někteří si myslí, že vztah nebude mít dlouhého trvání, jiní si myslí, že právě naopak. Necháme se překvapit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum