ŠOK! To on měl zabít Marilyn Monroe!

 Celebrity 
17. dubna 2015 03:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Normand Hodges se na smrtelné posteli doznal, že zabil 37 lidí, včetně Merylin Monroe internet
Svět možná už zná vraha asi největší hvězdy minulého století herečkou a modelkou Marilyn Monroe. Američan Normand Hodges, 78letý vysloužilý důstojník CIA totiž tvrdí, že právě on ji zprovodil ze světa. Celkem měl zabít dalších 36 lidí. Na smrtelné posteli udělal několik naprosto šokujících doznání.

Hodges prohlásil, že vraždy spáchal pro americkou vládu mezi lety 1959 až 1972, včetně zabití Marilyn Monroe.

Dnes na smrt nemocný stařec, který pracoval pro CIA 41 let jako operátor s bezpečnostní prověrkou na nejvyšší úrovni, uvedl, že byl často úkolován jako nájemní vrah ze strany organizací, zavraždit jednotlivce, kteří mohli představovat hrozbu pro bezpečnost země.

Byl vyškolen jako ostřelovač a expert na bojová umění. Hodges uvedl, že má také značné zkušenosti s více nekonvenčními metodami zabíjení, jako jsou jedy a výbušniny.

Hodges tvrdí, že páchal své atentáty od srpna 1959 do března 1972 v době, kdy jak říká, „CIA „měla vlastní agendu.“ Také uvedl, že byl součástí pětičlenné operativní buňky, která provedla řadu politických atentátů po celé zemi. Většina obětí byli pouliční aktivisté, novináři a odboroví předáci, ale také tvrdí, že zabil několik vědců a umělců, jejichž myšlenky představovaly ohrožení zájmů Spojených států.

Hodges tvrdí, že Marilyn Monroe zůstane mezi jeho oběťmi jedinečná, protože byla jedinou ženou, kterou kdy zavraždil. Tvrdí, že toho nelituje, jak sám říká, že se Monroe stala takzvaně hrozbou pro bezpečnost země, a proto musela být odstraněna.

„Měli jsme důkazy, že Marilyn Monroe nejen že spala s prezidentem Kennedym, ale také s Fidelem Castrem. Můj velící důstojník Jimmy Haywortrh mi řekl, že musela zemřít, a že to mělo vypadat jako sebevražda, nebo předávkování. Nikdy předtím jsem ženu nezabil, ale uposlechl jsem rozkazy," dodal Hodges aniž by činu litoval. Podle všeho mu zbývá několik týdnů života.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47