Touha po věčném mládí z ní udělala ZRŮDU! Tohle nechcete vidět!

 Celebrity 
27. ledna 2015 08:57 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karikatura módního nebe Instagram, Profimedia
Chudák ženská, tolik se snaží a přitom vypadá paradoxně ještě starší než ve skutečnosti je! O kom jiném může být řeč, než o ”krasavici” Donatelle Versace, která si samozřejmě nemohla nechat ujít módní přehlídku své značky. Svým příchodem se postarala o velké pozdvižení, ostatně jako vždy!

Touha po kráse a mládí ji dohnala až k tomuto příšernému zjevu! Kde kdo se jí chce vyrovnat, ale vypadat jako ona by si dobrovolně zvolil jen málokdo. Módní návrhářka kvůli posedlosti plastikami vypadá stále hůř, to je bez debat. Jenže nejhorší je, že když už jednou s omlazováním začnete, těžko se tomu odvyká.

Snad každý, kdo někdy zavítal na botox vám řekne, že když jeho účinek vyprchá a vám se znovu objeví na tváři ta ošklivá vráska, musíte se jí zbavit stůj co stůj! Jenže Donatella už nemá daleko k tomu, aby se jí obličej po všech plastických operacích nerozpadl na kousky.

V květnu jí bude 60 let, což v dnešní době ještě neznamená sbohem a šáteček. Zajímalo by nás, jak bude slavná a legendární Donatella vypadat třeba za takových dvacet let...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít