ODHALENÍ! Pyšná princezna Alena Vránová má další dceru a posílá jí peníze!

 Celebrity 
26. ledna 2015 11:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Aleně Vránové zůstala po smrti vlastní dcery Markéty alespoň ta adoptovaná, které posílá peníze Prima TV
Slavná Pyšná princezna, herečka Alena Vránová (82), jejíž jediná dcera Markéta Rážová (+54) před časem zemřela poté, co ji kvůli alkoholismu přestaly fungovat životně důležité orgány, má další dceru! A dokonce ji posílá peníze!

Vránová, v současné době také jedna z hvězd seriálu Svatby v Benátkách, nemá srdce z kamene, jak by se mohlo zdát a jak o ní tvrdila její jediná vlastní dcera Markéta až do své smrti. Před lety se totiž slavná herečka zapojila do projektu Adopce na dálku, kterou organizuje Arcidiecézní charita a „adoptovala“ si černošskou holčičku, které do Ugandy posílá tisíce korun.

Dnes na čtrnáctiletou Nakató ročně přispívá penězi proto, aby jí pomohla ke vzdělání.

"Vybrala jsem si ji mezi dětmi, které k adopci na dálku nabízela charita a každý rok posílám peníze, umožňující její vzdělávání. Je to částka, kterou si může dovolit snad každý člověk s průměrným výdělkem", říká herečka a přiznává, že je ráda, že má někoho, komu může pomoct a kdo to ocení.

Černošská dívka zase své „mamince“ sponzorce v pravidelných dopisech píše o tom, jaké má známky a co ve škole dělá a jak se ji daří. Co na tom, že jedna druhou neviděla. Vránová se vzhledem ke svému věku do Afriky rozhodně nechystá a Nakató by zase do Čech jet nemohla kvůli chudým poměrům, v kterých její rodina žije.

Alena Vránová má ještě jednu radost a tou je vnučka Tereza (27), dcera zesnulé Markéty, která se vždy o svou babičku starala a i ji bránila proti matce, když prý dobrotu Vránové oplácela jen nadávkami a výčitkami. Díky ní má herečka dnes už i dva pravnuky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47