Bývalá televizní hlasatelka Tomsová to dala dohromady s Werichovo objeveným synem! Co za tím vězí?

 Celebrity 
15. ledna 2015 13:36 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bývalá hlasatelka, dnes moderátorka Marie Tomsová to dala dohromady s nedávno objeveným Werichovo synem - Jiřím Werichem Petráškem. Na štěstí jen pracovně..  archiv
Bývalá televizní hvězda, hlasatelka a později moderátorka, která si dokonce střihla roli reportérky v komedii Slunce, seno a pár facek Marie Tomsová, to dala dohromady s nedávno objeveným synem herce Jana Wericha! Co za tím vězí, že se objevuje po jeho boku. Co spolu s Jiřím Werichem Petráškem, který jakoby otci z oka vypadl, mají?

Tomsová se dál věnuje moderátorské práci a moderuje i různé prestižní akce. Teď je ale často vídána právě s ředitelem jedné ze severočeských škol, který i hraje v televizních seriálech a novináři se o něj pomalu perou.

„Co spolu máme? Pořad spolu máme, tedy začínáme jezdit po vlastech českých s takovou veselou talk show – ON & ONA aneb potkala jsem Wericha,“ prozradila Marie Tomsová, která snad vůbec nestárne.

Prý desítky let trpí komplexem, že ač se setkávala s celou plejádou významných osobností, s velkým českým hereckým guru Janem Werichem neměla tu šanci se osobně poznat.

„Až před časem mi do života vstoupil on, mého gusta, vtipu a humoru šampión Jirka Werich Petrášek, a tak jsme si řekli, že každý máme tolik zážitků, vtipů, a věcí, o které se můžeme podělit. Tak budeme jezdit za diváky a budeme se společně smát. Vždyť v téhle době je tak málo důvodů pro to, aby se člověk zasmál, proto se pokusíme o to, aby se lidi bavili,“ dodává bývalá hlasatelka.

Werichův syn, který vypadá přesně, jako jeho otec za mlada, když hrál s Voskovcem říká, že pro Tomsovou by i do ohně skočil.

„Další mučedník ze mě už asi nebude, ale s Maruškou cokoli na světě, tedy ve vší počestnosti, protože ona je šťastně vdána a já šťastně ženat. Ale náš pracovně přátelský vztah je i o tom, že muž a žena spolu mohou trávit hodně času, a přitom spolu nemusejí spát. Jen se smát,“ říká s humorem sobě vlastním Werich Petrášek o spolupráci s Tomsovou.

Jejich diáře se už teď pomalu plní termíny na jejich novou zájezdovou talk show, v které budou taky mladí, začínající nebo nějak zajímaví zpěváci a hudebníci.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve