Exkluzivně: Máme fotky z operace českého sportovce! Svátky místo na dovolené trávil v nemocnici.

 Sport 
15. ledna 2015 05:07 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Podmola nic nezastaví! Kubo Křížo
Láme rekordy, získává jeden titul za druhým, vymýšlí a předvádí nové triky. Čas od času ale musí svůj adrenalinem nabitý program přerušit. Mistr světa ve Freestyle motokrosu a vítěz amerických X-Games, Libor Podmol, si o Vánocích musel nechat spravit zlomenou kost a my z operace máme exkluzivní fotky.

Podmolovi musel lékař vyndat z nohy čtyři šrouby, které mu byly voperovány poté, co se z posledního závodu MS vrátil se zlomeninou hlezenní kosti. Letošní sezonu už si prý ujít nenechá. Libor již začal rehabilitovat a na konci ledna se hodlá naplno vrhnout do příprav na další sérii závodů a exhibic.

„Samo sebou mě to trochu štve, hlavně teď, když je relativní volno od závodů, jsem si představoval, že budu s dětmi lítat po pláži a popíjet nějaké dobré vínko a ne si válet šunky v nemocnici,” říká Podmol, který měl uplynulou sezonu jako na houpačce. Kromě hlezenní kosti si zlomil také zápěstí.

„Kdyby bývala ta noha nerupla, asi bych domů dovezl titul mistra světa, což mě trochu mrzí. Takhle doma visí bronzová placka, to ale taky není úplně špatný,” dodal Libor, který bude brzy zase jako rybička.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve