Těhotenství Menzelové bylo do očí bijící, ale stejně to nikoho nenapadlo! Dali jsme dohromady pár důkazů.

 Celebrity 
14. ledna 2015 10:23 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Olga by zasloužila odměnu Profimedia
Olga Menzelová by si zasloužila bobříka za udržení tajemství. Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela dokázala celých osm měsíců dokonale tajit těhotenství! Nepatřila totiž mezi ty tajnůstkářky, které si na půl roku zmizí na jiný kontinent a tam si v klidu odnosí a odrodí dítě, jako třeba Diana Kobzanová.

Olga se dál pohybovala ve společnosti a jen šikovně volila outfity. Do karet jí hrál fakt, v jakém období otěhotněla. V letních měsících, kdy nosíme málo oblečení, bříško ještě žádné neměla nebo teprve začínalo růst. V zimě stačilo zařadit do šatníku pár volných oblečků a dělat všude, jako že je jí velká zima.

Protože se těhotenství dařilo Menzelové tajit tak dlouhou dobu, vyštrachali jsme z archivu pár jejích outfitů, kterými nás balamutila a nám vůbec nic nedocvaklo. Jestli je teď v 8. měsíci, musela otěhotnět někdy v květnu. Na festivalu v Karlových Varech byla Olga zhruba ve 2. měsíci. Tehdy se psalo, že se kvůli sportovní postavě a širokým zádům nemohla dostat do šatů, které pro ni původně byly nachystány a místo nich zvolila overal. Teď dostává tato historka úplně nový rozměr!

V srpnu se Menzelově manželce evidentně nalila ňadra. V letních zelených šatech volného střihu, ale s napěchovaným dekoltem budila velkou pozornost. Všichni si mysleli, že se bujný hrudník týká plastické operace.

Koncem listopadu se schovala do velmi širokého černého kabátu a v prosinci následovala největší kamufláž. Na společenskou akci oblékla večerní róbu s hlubokým výstřihem, ale bříško zakrývala celou dobu velkým šálem. Jeden chudák redaktor psal o tom, že Olze byla celou dobu velká zima a ona místo toho skrývala pupek v 7. měsíci!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008