Marta Jandová v sobě nese trauma z dětství! Mnoho let ho dusila, ale nakonec to muselo ven!

 Celebrity 
22. prosince 2014 10:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marta zpívá už snad odjakživa Luděk Ovesný / MAFRA / Profimedia
Zpěvačka Marta Jandová už téměř dvacet let působí v německé kapele Die Happy, je dcerou slavného rockera Petra Jandy, několikrát porotcovala v talentových soutěžích, a tak za ní chodí přátelé a známí s prosíkem, zda by si poslechla nadání jejich milovaného potomka a řekla, zda to má nějaký smysl.

To však Jandová vyloženě nemá ráda. „Mám strach, že kdyby to byl absolutní průser, co těm rodičům potom říct. Oni chtějí slyšet upřímný názor, ale stejně je kruté jim povědět, že jejich dítě nemá talent,” řekla vipstory.cz Marta, která s tím má zkušenosti na vlastní kůži.

„Když jsem byla malá, tak maminka chtěla stoprocentně vědět, jestli mám hudební sluch, i když jí táta říkal, že mám. Stejně se mnou šla na konzervatoř, aby mě přezkoušela paní profesorka,” vzpomíná Marta. „Bylo mi asi deset, přede mnou stála operní pěvkyně, která zpívala árii u klavíru a v tu ránu jsem zpanikařila.

Zpívala jsem potichoučku a asi hrozně, protože paní mi řekla, ať si užiju zpívání ve sboru. Tam je to v pohodě, ale jinak ze mě prý nic nebude, protože nemám hudební sluch. Pak jsem z toho měla několik let trauma. Tahle profesorka byla zase až moc upřímná,” zavzpomínala Jandová na zkušenost, která ji dlouho trápila.

Teď už se nad tím však nemusí pozastavovat. Málokdo by si dnes troufnul tvrdit, že Marta Jandová nemá hudební sluch.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod