Divoká Anife to dala svému ex na veřejnosti pěkně sežrat! Co na Vyskočila přede všemi hulákala?

 Celebrity 
16. prosince 2014 14:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Anife ukázala růžky Salon Magdalena
Říci, že Anife Vyskočilová je temperamentní, by byla slabá slova. Když se totiž objeví ve společnosti, člověk neví, jestli je prostě tak střelená a nebo zda před ním nestojí zvídavá desetiletá holka. Bulharská krev jí koluje v žilách horem dolem.

Ale ani tak nebyla schopná ukočírovat herce Ivana Vyskočila, který je znám svým neméně divokým milostným životem. Manželství jim vydrželo devět let a skončilo, protože proutník Vyskočil byl prý Anife nevěrný a pomlouval ji.

Mezi s sebou už to mají dávno vyřešené a tak nehrozí, že by při jejich setkání ve společnosti nastala nějaká kolize. Tedy obvykle nehrozí. Během vánočního večírku v kadeřnickém salonu v Praze, kam přišli oba bez partnerů, se pošťuchovali jako kdyby byli stále manželé. Atmosféra u zdobení stromku je zřejmě tak pohltila, že se začali chovat jako kdyby byli u sebe doma.

Ivan si dělal legraci z čepice, ve které jeho exmanželka přišla a říkal: „Konečně ti narostly rohy.” Anife mu na oplátku neopomněla připomenout, že parohy jí nasadil on a pěkně si ho před novináři dobírala. Když před ní tamní prodejkyně postavila sbírku barevných prstenů, rozjela se ještě víc. Začala na Vyskočila hulákat, aby jí jeden koupil a hned na to spustila, že je lakomec.

Známý milovník mladých dívek to se svojí bývalou rozhodně nemá jednoduché. Na druhou stranu co si nadrobil, to ať si také sní!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum