Napravuje si černé svědomí? Simona Postlerová vyměnila jeviště za prodejní pult a kasu!

 Celebrity 
10. prosince 2014 05:09 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Simona Postlerová ráda pomůže Facebook
Druhá adventní neděle je za námi, a protože jsou Vánoce především svátky rodinné, koná se v tomto čase mnoho charitativních akcí. Jedné takové se pravidelně účastní herečka Simona Postlerová, která je patronkou Nadace Divoké husy.

Dobré skutky prý o Vánocích platí dvojnásob. Má snad Simona černé svědomí? „Rozumím jak to myslíte, to je každého věc. Je pravda, že tento motiv se často objevuje v divadelních hrách. Když je tam téma charita, postava si obvykle napravuje černé svědomí. Ale jak říkám, to je každého věc,” řekla vipstory.cz Postlerová na bazaru manželů Havlových, kde se ujala role prodavačky.

Ačkoliv tyto svátky populární herečka zbožňuje, nikdy doma nepekla cukroví. „Tohle nedělám, protože mě to nebaví a je to jenom symbolická záležitost. Eventuálně ho koupím od školených a šikovných cukrářek. Je to jejich profese a já jim za to ráda zaplatím,” prozradila Simona a dodala: „Advent je očekávání narození našeho Ježíška. Člověk by se měl v této době především zklidnit a trochu zapřemýšlet o smyslu života.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47