Násilníci z Hollywoodu - díl první: Ženy, chlast a facky? To je u tohoto herce na denním pořádku!

 Celebrity 
01. prosince 2014 06:27 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Charlie Sheen Shutterstock, Facebook
Často k nim vzhlížíme, vidíme v nich naše idoly, ale zaslouží si to vůbec? Domácí násilí se v Čechách a na Slovensku týká každé páté ženy a bývalé partnerky těchto hollywoodských násilníků by o tom mohly vyprávět. Na vlastní kůži totiž okusily ponižování a údery od svého nejbližšího. Tihle pro ránu daleko nechodí!

DÍL PRVNÍ
Charlie Sheen

Jak se řekne Charlie Sheen, hned se vám musí vybavit ženy, ženy a zase ty ženy! Ještě se ale divíme, že se mu nevyhýbají obloukem. Tento herec, vlastním jménem Carlos Irwin Estévez, byl totiž v minulosti zatčen za domácí násilí. Překvapuje vás, že za tváří charismatického gentlemana se skrývají potlačované agresivní sklony?

Policie si na Charlieho počíhala v prosinci 2009 v americkém horském letovisku Aspen. Padlo na něj podezření ze spáchání nehezkého zločinu, jehož oběť si nepřála být zveřejněna. Herec spravedlnosti nakonec na čas unikl, díky zaplacení kauce ve výši 8 500 dolarů a soud s Charliem Sheenem se odložil.

Proslulý sukničkář už má za sebou tři zkrachovalá manželství a světe div se (náhoda jako Brno!), jeho exmanželky uvedly jako důvod rozvodu právě domácí násilí a Charlieho časté návštěvy nevěstinců. Ono není žádným tajemstvím ani to, že se rád podíval i na dno lahve a kolik z vás by, dámy, chtělo mít doma nevěrného, agresivního alkoholika? To je případ jak z pořadu Zabiják v rodině, který běží na stanici CBS reality.

Vzalo vám to iluze? Zítra pokračujeme dalším hollywoodským násilníkem!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008