Hapka z ženských ztrácel rozum! Po smrti na něj praskl choulostivý materiál...

 Celebrity 
28. listopadu 2014 11:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Hapka byl milovníkem žen Facebook
Když se objevila zpráva o skonu geniálního skladatele Petra Hapky, každý si při přemítání o jeho největších dílech vzpomněl na to, jak miloval ženy. Vždy pro ně měl slabost, poslední oficiální vztah měl s Kateřinou Klepišovou, které v té době bylo 18!

A mnohdy jeho srdce patřilo hned několika ženám najednou. Svých sedm dětí má s pěti různými partnerkami a netajil se tím, že tohle je oficiální počet. Kolik dětí mu po světě běhá doopravdy, to se nejspíš nikdy nedozvíme.

Vzhledem k tomu všemu nás proto moc nepřekvapilo, když se nám jedna ze čtenářek z Prahy ozvala s tím, že Hapka byl její skoro strýc. „Za svých mladých let se zamiloval do mojí tety a když se měla vdávat za jinýho, unesl ji a dva dny ji držel u sebe, aby mu neutekla. Ona ho ale stejně přemluvila, aby ji pustil, odešla, vdala se... nakonec emigrovala do západního Německa,” svěřil se náš zdroj.

Petr Hapka měl u žen úspěch a rád se jimi obklopoval. Ženatý byl ale jen dvakrát. Vlastně dokonce i věříme tomu, že už teď si v nebi hledá nějakou další, která by mu dělala společnost...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008