Kdy bude svatba? Známe plány Marie Rottrová a jejího mladšího přítele.

 Celebrity 
27. listopadu 2014 05:53 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Marie a její snacha Tamara Alessandro
Ve společnosti je Marie Rottrová vždy za upravenou a skvěle vypadající dámu, doma je naopak pravou hospodyňkou, která ráda vaří a okopává záhonek, což dává jejím rukám mnohdy pěkně zabrat. Jako veřejně známá osoba ale nemůže žádný detail podcenit.

„Určitě se dívám lidem na ruce, jak je mají upravené včetně nehtů. Já sama se chodím hýčkat ke své snaše. Doma si udělám leda bezbarvý nebo nějaký hodně jemný lak, na barevný potřebuju pomoc,” svěřila se vipstory.cz Rottrová na otevření obchodu s nehtovou kosmetikou. Marie zastává názor, že žena je povinná o sebe dbát.

Nestárnoucí zpěvačka se zajímá také o moderní trendy. Na krku se jí blýskal moderní zlatý šperk, který si přivezla z dovolené. „Určitě mě zajímá co se nosí. Mám ráda velké masivní šperky a tento jsem si dovezla z Kréty, odkud jsme se teď s partnerem vrátili,” prozradila.

Rottrová a její mladší partner Milan Říha jsou spolu již devět let. „Svatbu neplánujeme, ale ani ji nevylučujeme. Zkrátka když to přijde, tak to přijde,” prozradila zpěvačka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod