Holčička z reklamy na Kofolu dělá fóry. Chtěla by být herečka, ale o diváky nestojí. Tak jí přejeme do Rokycan hodně štěstí a hodně rolí.

 Celebrity 
27. listopadu 2014 09:05 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Roztomilá holčička nemá zájem... Youtube.com
Bez fenomenální vánoční reklamy na Kofolu, která se každý rok vysílá už deset let, si neumíme Vánoce snad ani představit. Jakmile se v televizi ozve: „Tati a bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru?” člověk ví, že svátky jsou za dveřmi.

Hlavní aktérka se však od té doby nikde neobjevila. Podle informací z předešlých let by Sandra Flemrová ráda zašla sem tam na nějaký casting a získala roli ve filmu či v televizi. Nicméně když ji před pár dny jedna z našich největších televizních stanic oslovila se záměrem natočit o ní reportáž do vánočního vysílání, nabídka byla odmítnuta. Takže hvězdné manýry už holka má...

Můžeme-li do Rokycan radit, tak kariéra v šoubyznysu se bez médií buduje poměrně těžko a z vlastní zkušenosti podotýkáme, že když jsme se s holčičkou, která nemusí vydržet nepapat, chtěli spojit, dopadli jsme úplně stejně jako televize.

Čili pokud to Sandru skutečně táhne před kameru, bylo by asi dobré trochu spolupracovat a využít toho, že lidem od médií připadá roztomilá a nikdo jí ani slovem vlásek nezkřiví... Protože zase taková hvězda, aby se ji někdo snažil přemluvit k rozhovoru podruhé (a jindy, než o Vánocích), prostě není.

Maximálně se proto můžete u nás v jiném článku mrknout, jak ta holčička, kterou celý národ miluje, vlastně vypadá dnes, po deseti letech od natočení oné slavné reklamy.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve