Z Eminema je troska! Jeho zdevastovaná tvář je jako výstraha pro děti a drogově závislé!

 Celebrity 
08. listopadu 2014 10:22 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Americký rapper se zhuntoval k nepoznání Profimedia
Americký rapper Eminem (42), pravým jménem Marshall Bruce Mathers, má nejen jazyk jako břitvu, ale především divokou minulost, v níž hlavní roli hrály drogy.

On sám připustil, že návykové látky značně ovlivnily jeho život. Pokud se ale podíváte na jeho poslední fotografie z akce Wall Street Journal Innovator of the Year Awards zjistíte, že mu neovlivnily jenom život, ale ve velké míře i tvář. Eminem vypadal otřesně! Okolí naháněl hrůzu jeho unavený a vyzáblý obličej, který na první pohled křičel: Děti, neberte drogy! Dalo by se bez servítek říct, že jeho tvář je přímo zruinovaná a může si za to on sám.

Eminem propadl návykovým látkám během natáčení svého filmu 8 Mile, makal šestnáct hodin denně a nemohl spát. Následkem toho se stal závislým na drijácích od lékaře. Ambien, Vicodin, Valium, pilulky papal jako bonbony. Roku 2005 šel na rehabilitaci a tři roky si dal pracovní pauzu. V dokumentu Jak vydělat peníze prodejem drog, Eminem ukázal, že kvůli drogám málem zemřel, když byl hospitalizován po předávkování. Jeho důležité orgány vypověděly službu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47