Hlavní hvězda seriálu Ulice: Prostitutka Diana Korbelová! Dává klientům za pár korun!

 Seriály & Filmy 
10. listopadu 2014 06:22 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
O tom se jí ani nesnilo, Korbelová se hodně proslavila! Facebook
Ačkoliv běžně se prostitutky na ulici potulují, Diana Korbelová (18) v Ulici hraje. A právě díky tomu se během chvilky provalilo, že si na živobytí přivydělává v jednom vinohradském privátu!

Televize Nova z toho má menší pozdvižení. Asi budou muset předělat scénáře, když zjistili, že jedna z jejich aktérek není tak ostýchavá jak se zdálo. Pod pracovním jménem Ester si Diana bere na pokoj zákazníky. Za pouhých 1500Kč je na hodinu a půl jenom vaše. Inu každý máme své hranice a Korbelová je má ještě o něco níž. Toto zaměstnání jí sice vydělá určitě víc, než účinkování v nekonečném seriálu, ale za jakou cenu!

Situace je o to zajímavější, že v civilu se Diana prezentuje jako lesbička. Některým chlapům to zní teď možná rajcovně, ale výpovědi jejích klientů mluví jinak. Podle nich je prý Diana jako prkno a nevypadá, že by ji sex bavil tak, jak ona tvrdí.

Korbelová se to teď údajně rozhodla řešit s právníkem a o role v televizi nechce přijít. Na to ale chtělo myslet předtím, než si začala lehat na záda...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008