Laurinová nemohla dlouho zakopnout o pořádného chlapa. A na tom se pořád nezměnilo vůbec nic...

 Celebrity 
28. října 2014 07:25 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Že by to konečně tentokrát klaplo? Facebook
Sabina Laurinová našla konečně novou lásku. Podle informace Super.cz randí s o třináct ket mladším zpěvákem Markem Ztraceným. Po rozchodu s Karlem Kameníkem žila pohledná Sabina delší dobu sama a o pořádného chlapa podle svých představ ne a ne zakopnout. Teď to ale vypadá, že samota je minulostí a herečce se začalo blýskat na lepší časy!

Oba partnery od sebe sice dělí třináctiletý věkový rozdíl, ale podle všeho to ani jednomu z nich nevadí. Tedy zatím. Výhodou jejich spojení je, že oba dva umělci jsou již šťastnými rodiči. Dá se tedy předpokládat, že se vyhnou velké chybě mnoha párů a nenapadne je podobná blbost jako všechny zamilované hrdličky. Tedy, aby svůj nový vztah ihned zpečetili další ratolestí.

Ztracený je otcem tříletého syna Marka. Laurinová má dvě dcery, ze vztahu s frontmanem skupiny Kabát Pepou Vojtkem má dvanáctiletou dceru Valentýnku a s Karlem Kameníkem čtyřletou Maju.

No a teď něco méně růžového... Je celkem známo, že Marek je super kluk na mejdany, který nezkazí žádnou zábavu a díky všem svým talentům je děvčaty přímo obletován. Nemůžeme si tedy pomoct, ale to asi nebude až tak úplně adept na zodpovědnou hlavu rodiny, což by asi každá matka dvou dětí chtěla trochu víc, než mít doma bezva šoumena...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?