Kate Middleton je těhotná teprve chvíli. Nový stav vévodkyně měl zůstat ještě několik týdnů pod pokličkou.

 Celebrity 
10. září 2014 11:24 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kate a William čekají druhé dítě Foto: Just Jared
Po měsících spekulací a falešných poplašných hlášení přišla z královského paláce oficiální zpráva o tom, že Kate Middleton a princ William čekají druhé dítě. Příští rok na jaře koncem dubna vévodkyně porodí, ale mezi tím ji čeká několik dalších měsíců nevolností.

Stejně jako v případě prvního těhotenství, trpí Kate i nyní hyperemesis gravidarum. Provázejí ji během očekávání vážné nevolnosti, tudíž je v péči lékařů a princ William bude muset nějaký čas cestovat sám.

Krátce po oficiálním oznámení, které přišlo z Buckinghamského paláce, vyjádřil William své obavy o Kate. „Cítí se dobře, ale je to velmi ošemetné. Ale samozřejmě jsme nadšeni. Je to skvělá zpráva, ale je ještě v počátcích. Doufáme že se věci uklidní a Kate se bude brzy cítit lépe,” řekl princ. Jinak řečeno, obvykle energická vévodkyně má teď klidový režim pod dozorem lékařů.

Kate Middleton je prý zhruba v šestém až osmém týdnu. „Opravdu jsem nechtěl, aby se tato zpráva zveřejnila tak brzy. Vévodkyně není těhotná ani dvanáct týdnů,” uvedl zdroj z okolí páru. Povinnosti, jenž ji čekali spolu se silnými nevolnostmi však donutily královskou rodinu vyjít s pravdou ven o něco dřív.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47