Mirek Šimůnek je v posilovně za blbce. Čím populární herec tak dráždí tamní svalovce?

 Celebrity 
23. července 2014 06:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Prudí snad někoho Mirkův obličej? Foto: Lenka Hatašová pro Glanc
Ačkoliv se Miroslav Šimůnek letos na nějakou extra dovolenou nechystá, cestování má za sebou až až. Kdysi každý rok jezdíval do Evropy, pak šest let cestoval ještě dál a na střídačku obydloval země po celém světě. „Pak jsem tři roky nevystrčil nos z republiky,” řekl vipstory.cz herec.

Zážitků z cest má Mirek doslova mraky, ale na některé věci se nezapomíná. „Protože mám rád lidi, tak mě v Latinské Americe překvapilo, žil jsem tam čtyři roky, jak jsou tam všichni vstřícní. Ani člověka neznají a hned ho objímají a líbají, dokonce i chlapi se tam líbají na tvář. Neříkám, že jsou upřímní, to je o něčem jiném. Ale pak jsem přijel do Čech a jen jsem v posilovně někoho pozdravil ”Dobrý den” a on se na mě osočil, proč ho zdravím, když se neznáme. Několik měsíců mi trvalo, než jsem se s tím srovnal. Říkal jsem si, zda tu vůbec chci žít,” svěřil se Šimůnek. Zkrátka - jiný kraj, jiný mrav.

O Češích se také říká, že mají pesimistickou povahu, ale i na to má herec odpověď. „Nesmíme se tomu divit. Když třeba v Karibiku mají pořád sluníčko, pohodu a žijí v pozitivním počasí, podle mě to hodně ovlivňuje náturu. Nehledě na to, jaké máme u nás výdělky. Pojďme si to říct na rovinu,” dodal Šimůnek. To už by ale bylo na novou a mnohem delší kapitolu...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít