Dalo se incidentu ve Stodolní zabránit? Sociální i pravopisnou negramotnost Rosenberga probereme až příště.

 Celebrity 
23. července 2014 06:37 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Robert Rosenberg si na situaci udělal vlastní názor Foto: Facebook
Dalo se útoku na Michala Hrůzu předejít? Ruku na srdce. Kdyby se nejednalo o slavného hudebníka, byl by jeho případ jen jedním z mnoha, které se na nechvalně známé ostravské Stodolní udály. Barů je zde stejné množství jako na Karlově mostě turistů na metr čtvereční a k podobným incidentům zde dochází pravidelně.

Na místě jsme nebyli a to, co se stalo Michalovi není dobře. Ale do Stodolní se zkrátka chodí pít a dá se logicky předpokládat, že i Hrůza měl v sobě několik skleniček. Podle serveru Aha! se zpěvák údajně připletl do šarvátky dvou mladíků a měl je přesvědčovat, ať se nehádají a nervou. Potom jim hrozil přivoláním policie. To se mladíkům nelíbilo a vrhli se na něj. Prý do něj několik minut kopali.

K tragickému incidentu se pokusil vyjádřit i bývalý pornokrál Robert Rosenberg. Za svůj názor pochválen nebyl. Pro připomenutí vám příspěvek (přesně) znovu citujeme: „JAK MEDIA OVLIVNUJI LIDI A SOUDY HRUZA BYL VOZRALEJ JAK DOBITEK A LIDE NA FB CO TAM BILY TAK TO PSALY A TAXIKARI TAKY ZE BUZEROVAL A PROVOKOVAL NEBIL JSEM TAM ALE MYSLIM ZE SI TO MOZNA I TROCHU ZASLOUZIL KDYZ SE NEUMI PRAT AT SE DO TOHO NESERE!,” napsal Rosenberg na sociální síť. O jeho výroku si udělejte obrázek sami.

Dalo se ale šarvátce zabránit? Patrně ano, protože ať už byl Hrůza opilý více či méně, plést se do konfliktu dvou opilců vždy zavání problémem. Samozřejmě však doufáme, že se Michal uzdraví!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum