Chantal Poullain na estetické klinice. Takže nejen vnitřní krása je důležitá?

 Celebrity 
18. července 2014 16:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Chantal zavítala na kompletní proměnu Foto: Aurum Aesthetic Clinic
Herečka francouzského původu, která hlásá, že důležitější než fyzická krása je šarm. Taková je Chantal Poullain, ale i když se o tom okolí zatím spíše jen dohaduje, i ona prý podlehla kouzlu plastické chirurgie. Ovšem kdysi, tentokrát se na estetické klinice nechala pouze ohromovat.

Jedno totiž Chantal nemůžeme upřít a to je její dobrá duše. Nikoho proto jistě nepřekvapí, že se stala hlavní kmotrou projektu ”Děláme maminku”, během kterého prošla jedna z dam takovou proměnou, že z babičky je dnes atraktivní dáma. „V životě mě potkalo nespočet smutných událostí. Přišla jsem o tři děti, dva muži zmizeli v nedohlednu i s mými penězi. Nyní mám tři zaměstnání, abych byla schopná splácet druhy po nezodpovědných partnerech,” svěřila se paní Kateřina (50), na níž takové životní útrapy zanechaly stopy nejen na srdci.

Kateřina podstoupila z rukou MUDr. Mileny Vojtíškové zcela ambulantně kompletní rekonstrukci obličeje a výsledek stojí za to. Je úžasné, jaké divy dnes moderní medicína dokáže. Takové, až údajně přírodní Chantal, která má jindy pusu plnou slov, zůstala němá. „Moc to paní přeji. Mým krédem je, že krása musí vycházet zevnitř člověka, ale ty techniky mě okouzlily,” svěřila se Poullain. Není tedy vyloučené, že příště se ocitne na sále přímo ona sama...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve