Pavla Vitázková prchla od pokakaných plínek na drink v plavkách. Kde sebrala tuhle báječnou postavu?!

 Celebrity 
24. června 2014 13:05 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Postavičku má herečka jako lusk! Foto: Aqualand Moravia
Herečka Pavla Vitázková je jindy ukázněná maminka, ale ani rodičovství se nedá dělat bez odpočinku. „Užívám si naplno každou hodinku, kdy nemusím co třicet vteřin podávat chrastítko nebo dudlík Barborce,” svěřila se Pavla uvolněně. A nejen miminko ji zaměstnává. Chvilku po porodu se totiž vrhla zpět do práce.

Není divu, že si od toho maratonu jela odpočinout do brněnského Aqualandu Moravia, kde za přítomnosti kamarádek nevěděla, jestli dřív upustit páru v sauně, dát drink u baru nebo svlažit tělo ve vodě. „Můj ideální den, který mám sama pro sebe, vypadá přesně takto,” pochvalovala si Vitázková, která se tu určitě neukázala naposledy, jelikož s rodinou nedaleko žije.

Ono by byl hřích, kdyby celé léto schovávala tu nádhernou postavu. Po těhotenských kilech ani památka. Naopak je téměř kost a kůže! Za to prý může jen jedna věc: „Malé miminko, které vyžaduje péči, hodně práce a málo spánku,” prozradila Vitázková, která si kejtičky prý bude přes léto opalovat převážně na chalupě v Čechách. „A s kolegy z Cest domů opět sama poletím do Řecka,” dodala herečka na závěr.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod