Český herec přišel o rozum? Chce skákat z letadla bez padáku a přitom má doma malé dítě!

 Celebrity 
05. září 2014 05:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Dušan Vitázek miluje adrenalin Foto: Aeroklub DROPZONE PROSTĚJOV
Herečka Pavla Vitázková si svoje nedávno užila na holčičí dovolené, tak teď byl na řadě zase její manžel. Mělo to však jeden háček – šlo mu o život! „Dostal jsem se do letadla na tandemový seskok zrovna v okamžiku, kdy v něm seděli kluci třech nejlepších týmů šampionátu a měli před sebou závěrečný boj o medaile. Jsem zřejmě jediný tandemista na světě, který něco podobného zažil,” vyprávěl dojmy Dušan Vitázek.

Tím však jeho adrenalinové sny zdaleka nekončí. „Hodně rád bych zkusil Base jump – skok ze skály nebo ještě větší odvaz, takový nácvik krizové situace, kdy se neotevře padák. Pak vlastně jeden člověk vyskočí z letadla bez padáku a další dva jej chytají. Jak říkám, v tomhle jsem tak trochu blázen,” prozradil herec, který očividně adrenalinové sporty miluje.

O to větší radost musí mít jeho choť, která během takových chvil trne doma hrůzou s malým dítětem. Dušan se pravidelně věnuje paraglidingu, tudíž dalo rozum, že si nemohl nechat o víkendu ujít historicky první mistrovství světa v parašutismu u nás.

A Pavlo, tobě přejeme pevné nervy!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47