Synové Simony Krainové dostali nová jména. Z Maxe a Bruna je Vláďa a Péťa.

 Celebrity 
09. června 2014 07:10 / redakce
  0
📷
9 fotografií v galerii
Matka a kmotra vipstory
V úzkém rodinném kruhu proběhl křest synů modelky Simony Krainové, Maxe (3,5) a Bruna (1,5), v sobotu 7. června v kapli kostela Sv. Tomáše na malé Straně. Kmotrou malých chlapců se stala zpěvačka Lucie Bílá a kmotrem blízký rodinný přítel Vladimir Novák.

„Křest považujeme za jeden ze základních kamenů v životě každého člověka. Bylo to pro nás přirozené rozhodnutí,“ prozradila Simona Krainová, která si spolu s manželem pro takto slavnostní chvíli v životě své rodiny zvolila místo v samém srdci Prahy. Zdejší augustiniánský klášter a kostel sv. Tomáše nabízí totiž neopakovatelnou atmosféru a krásné prostředí. A že byl výběr místa promyšlený, vysvětlila s úsměvem sympatická maminka dvou synů vzápětí: „Svou roli sehráli hned tři faktory - krásná kaple, stylový hotel Augustine v sousedství a tamní vyhlášená gastronomie.“

Pro chlapce také oba rodiče spolu s kmotry a farářem pečlivě vybírali další jména, která při křtu přijmou. ,,Starší Max tak při křtu dostal ještě jméno Vladimir po kmotrovi Vladovi a mladší Bruno získal jméno Petr po otci Simony."

Slavnostní okamžiky si kromě rodiny Simony Krainové a Karla Vágnera vychutnali i jejich blízcí přátelé a rodina. „Je to pro mne velká pocta a závazek. Těším se z každého okamžiku tady a hlavně si přeji, aby obou chlapcům zářila na jejich cestě životem jen šťastná hvězda,“ řekla Lucie Bílá. Pro oba chlapce zvolila jejich maminka stejné oblečení, bílé košile a stylového motýlka, sama pak doslova okouzlovala v bílo - černém modelu od své oblíbené návrhářky Kateřiny Geislerové.

Mezi hosty, kteří se slávy v hotelu Augustine na Malé Straně účastnili, nechyběli dědeček Karel Vágner st., sestra Simony Yvona s rodiči, rodinný doktor Pavel Boček a chůva Magda. Společně si vychutnali nezapomenutelnou atmosféru křtu v historické kapli sv. Barbory v kostele svatého Tomáš i následné pohoštění v přilehlé restauraci hotelu Augustine, který je známý svou vyhlášenou kuchyní a legendárním svatotomášským pivem, které zde vaří podle historické receptury z mnišské knihovny.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47