Zlodějka mužů nakonec dosáhla svého. Mnoho žen z českého šoubyznysu jí dodnes, možná právem, nemůže přijít na jméno.

 Celebrity 
17. června 2014 06:36 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Že by nám Walda chtěl něco naznačit? Foto: Facebook
Nepříliš úspěšná zpěvačka a herečka Olga Blechová se od dětství připravovala na hudební dráhu. Ale ani píle a snaha nestačila, a Olga skončila jako doprovodná vokalistka písní Václava Neckáře, Heleny Vondráčkové a Waldemara Matušky. A když pochopila, že na poli hudebním ji pšenka nepokvete, zkusila si dráhu zpěvačky pojistit jinak.

V divadle Rokoko měla velmi blízko k Waldemarovi Matuškovi a netrvalo dlouho a stala se jeho oficiální přítelkyní. Nejdříve si ovšem musela poradit se stávající Matuškovou milenkou, herečkou Jitkou Zelenohorskou. Jak dodnes kolegové vzpomínají, udělala to vcelku bez okolků. Když se jednoho dne Zelenohorská vrátila ze zájezdu do společného bytu na Václavském náměstí, měla sbalené kufry a v posteli ji nahradila čiperná Olga.

Ale nebyla jedinou ženou, která musela vyklidit pole. Dalším trnem v oku byla Eva Pilarová, která se zpěvákem natočila mnoho nesmrtelných hitů. I tu Blechová celkem úspěšně od zpěváka izolovala a nakonec dosáhla svého. V roce 1976 se za Matušku provdala a začala společně s ním zpívat v kapele KTO. A pak že to nepůjde!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum