Jak ulovit miliardáře? Michaela Maláčová má jednoduchý recept - nelpěte na přežitcích!

 Celebrity 
16. června 2014 15:17 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Z náhodného setkání se vyklubala svatba a čtyři děti TV Nova
Když v roce 1991 získala korunku krásy v soutěži Miss Československo, v kuloárech se o ní mluvilo jako zdaleka ne o nejkrásnější, ale s převahou o nejchytřejší "Missce". A na tom se shodují všichni, kdo Michaelu Maláčovou znají. Cílevědomá, chytrá, která si jde v životě tvrdě za svým a provází jí u toho neuvěřitelné štěstí. A tomu jde Michaela hezky naproti.

Když se v roce 1996 seznámila se švýcarským podnikatelem Remo Karpfem, trvalo jí tři roky, než obchodníka dotlačila ke svatbě. Alespoň tak to Remo ve svých vzpomínkách líčí. Krasavice to samozřejmě vidí jinak a tvrdí, že všechno v jejím životě řídí osud a manželství nebylo plánované. Stejně nevydrželo a v roce 2004 se pár rozvedl.

Trvalo pár měsíců a Maláčové zkřížil cestu další zámožný podnikatel Zdeněk Bakala. Jak sama říká, rozhodně nebyla na lovu. S budoucím manželem je zcela náhodně seznámil společný známý. Jeden z nejbohatších Čechů se do Michaely zakoukal a začali spolu žít. Maláčová Bakalovi v rychlém sledu porodila čtyři děti a v roce 2010 se za něj v zahraničí provdala. To, že by měl být postup opačný a děti je obvyklejší rodit až po svatbě, považuje podnikatelka za drobný detail a víceméně za přežitek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít