Lucie Borhyová strachy nespí. Bojí se porodu, protože ví, co ji čeká.

 Celebrity 
17. června 2014 04:59 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Krásná a sexy i před porodem Foto: Pietro Brunelli
Lucie Borhyová má porod za dveřmi. S Michalem Hrdličkou jsou již každý den v napětí, protože miminko se může ozvat klidně teď! Přestože se jedná o Lucky druhý porod, má mnohem větší strach. „Už totiž vím, co mě čeká,” svěřila se nastávající maminka s obavami.

Snaží se tedy poslední dny co nejvíce zpříjemnit a co je pro ženu jednou z největších radostí než nakupování. Borhyová si posledních devět měsíců velmi oblíbila značku Pietro Brunelli, která prodává oblečení pro těhotné. „Nejvíce ho využiji teď v devátém měsíci, ale skvělé je, že se dá nosit i po porodu. Materiál je totiž velmi flexibilní,” říká Lucka. Navíc je prý sexy a slušivé a to ženě rovněž vždy zvedne náladu.

I když moderátorka rodí co nevidět, se snoubencem Hrdličkou jsou stále v jednom kole. „Dáváme si služby abychom byli spolu, ale po narození dítěte se to změní. Jeden vždy bude muset hlídat. Michala u porodu chci a máme už připravený i dětský pokojíček,” dodala Borhyová. V jakých je barvách, o tom stále mlží, ale pár se nedávno v euforii nešikovně prořekl a naznačil tím, že je na cestě ”malý“.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum