Tereza Brodská se raduje z nového spolubydlícího. Uhodnete, o kom je řeč?

 Celebrity 
15. června 2014 07:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Brodská si vydupala dalšího člena rodiny Foto: Archiv vipstory.cz, Novoměstský hrnec smíchu
I když Terezu Brodskou momentálně souží zdravotní stav její maminky Jany Brejchové, život jde dál a člověk musí v těžkých časech popustit uzdu také radosti. A té si teď rovnou několik dní herečka užila požehnaně. Vlastně jí byl celý hrnec.

Brodská se totiž stala jednou z porotkyň již tradičního festivalu Novoměstský hrnec smíchu, kterému leží na srdci právě radost a smích. Kromě nominovaných komedií se Tereza přiznala, že momentálně ji nejvíce rozesmává štěně, které si pořídila ke své třináctileté fence. „Vydupala jsem si ho, měla to být čivava, ale je to nějaká směska a roste z toho jezevčík,” řekla herečka vipstory.cz.

„Ale stejně je úžasnej. Vybrala jsem si ho podle fotky a pojmenovali jsme ho Konrád von Otton, abychom mu alespoň trochu zvedli sebevědomí. A když jsou dohromady s Elzou, tak je to neuvěřitelná kombinace,” směje se Brodská a dodává, že sledováním svých mazlíčků teď tráví doma většinu večerů. Co se týče komedií, je Tereza velice vděčný divák. „Ale ze všeho nejvíce mě pobaví ty anglické a jejich styl humoru.”

V uplynulých dnech měla herečka na krajíčku pouze ve chvíli, kdy jí další člen festivalové poroty Ondřej Kepka věnoval originální fotografii jejího tatínka Vlastimila Brodského. Odměnou fotografovi byl hereččin polibek, který na jeho čele zanechal trvalou stopu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve