Poznáte, kdo je to malé roztomilé děvčátko s culíky? Kdysi sekla s hudebním nástrojem, i když měla slušně našlápnutou kariéru.

 Celebrity 
28. května 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dneska už sladké culíky nenosí... Foto: Archiv Mista
Dáme vám malou nápovědu. Roztomilé culíky již nenosí, vyrostla v krásnou dospělou ženu, a i když občas dráždí své fanoušky sexy fotkami a byla by ozdobou nejednoho předváděcího mola, modelka to není.

Od svých čtyř let se pilně učila hrát na klavír a housle. Obvykle dřela pět až sedm hodin každý den. Absolvovala mnoho houslových soutěží a kurzů v zahraničí. Vystudovala konzervatoř, potom i Vysokou školu múzických umění v Bratislavě, odkud tato dívenka také pochází. Až do svých 25ti let se nástrojům pilně věnovala. Díky houslím procestovala doslova celý svět a zahrála na ně i v Carnegie Hall v New Yorku. Srdce ji však táhlo jinam – k moderní a populární hudbě.

Na fotografiích je zachycena malá Mista, která před lety s houslemi a klavírem sekla, odstěhovala se do Čech a zcela se poddala lásce ke zpěvu. A podle toho, že boduje v místních i zahraničních hitparádách, udělala dobře. Její nejnovější single Go Wild se během měsíce zařadil mezi sedm nejhranějších interpretů v ČR.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47