Playmate Mottlová v sobě nemravu nezapře. Vzala si fotografa až do kabinky a klidně se svlékala!

 Celebrity 
23. dubna 2014 13:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Bára je od přírody divoška a má sklony k exhibicionismu Foto: La Marque / Michal Zima
Žhavé tělo hvězdy Ordinace v růžové zahradě Barbory Mottlové je samá sexy křivka. Bývalá Playmate si pozornost logicky vychutnává, přestože dělí populaci na dva tábory – chtiví muži a kritické ženy. Léto už klepe na dveře, a tak herečka vyrazila do svého oblíbeného butiku na nákupy. Potřebuje nové plavky v nichž bude moci u vody vystavit své vnady. Opalování a promenádování na pláži je disciplína, jakou ovládá s přehledem.

Sama majitelka obchodu ihned po Bářině příchodu plesala blahem, protože za ní se otočí hodně chlapů a bude tedy jako chodící reklama. Plavky vybírá Mottlová především veselé. „K létu patří barvy a strakaté vzory. Samozřejmě taky dám přednost vyztuženým košíčkům a lichotivému střihu kalhotek. Rozhodně mám do bikin co dát,” smála se rozjívená herečka.

Tajemstvím její krásně tvarované postavy je prý Bikram jóga. „Jsem šťastná, že se mi podařilo objevit cvičení, které mi umožňuje držet si svoje ženské křivky, a i když chodím často, nedělá to ze mě mužatku. Navíc si perfektně vyčistím hlavu a mám ze sebe skvělý pocit,” odhalila Bára.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve