Neexistuje, aby bojovník proti domácímu násilí o Velikonocích mlátil ženy!!! Místo toho natočil video hodné titulu stavitel roku.

 Video 
23. dubna 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
1 fotografie v galerii
Krátké instruktážní video Zdeňka Macury Zdroj: Youtube.com
No to dá přece rozum, že spasitel týraných žen se na mrskající Velikonoční svátky nebude zabývat mlácením! Proto Zdeněk Macura raději zapojil kutilský rozum a zapřemýšlel, jak by mohl inspirovat nové paletáře. Natočil krátké a výstižné instruktážní video, kterak vypáčit prkénko z palety za pouhých dvacet vteřin.

„Toto video ukazuje jeden ze způsobů, jak lze vypáčit prkénko z palety a to pomocí jiného prkna. Nutno podotknout, že takto lze vypáčit jen taková prkna, která nejsou úplně na okraji palety,” vysvětluje nejšetrnější ochranitel v republice. U krajních prken jsou prý hřebíky delší a tudíž to páčení, logicky, trvá déle. „A na ně se musí použít také železné páčidlo tzv. pajc a kladivo,” doplnil Macura.

Nutno podotknout, že líbeznický rytíř je od teď široko daleko největším paletovým odborníkem a za jeho radu mu bylo poddanými náležitě poděkováno například i takovými poznatky, že by se měl vylamováním prkének živit. Ale konec srandy! Pusťte si video a něčemu se přiučte.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum