Tak trochu trapas! Vévodkyně Kate se během návštěvy u protinožců zapomíná převlékat.

 Celebrity 
20. dubna 2014 13:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Královská choť prostě miluje námořníky a vypadá tak kdykoliv to jde! Foto: Twitter
Kate, William a princ George jsou zrovínka na návštěvě Austrálie a Nového Zélandu. Již od příletu by se dalo říci, že sbírají samé pozitivní body, nejedno srdce obměkčí hlavně jejich roztomilý synek. A jak je o Kate Middleton známo – má skvělý vkus a sekne jí to ať už je na pláži nebo na volejbalovém zápasu.

Styl nepodceňuje ani u protinožců, ale je přípustné, aby se vévodkyni z Cambridge stalo takové módní faux pas? Kate je asi velmi šetrná, co se týče balení zavazadel. V pátek na závod plachetnic oblékla šik námořnické sáčko, k tomu pruhovanou košili, tmavé džíny a boty na klínku. Jen dva dny poté použila stejný model na nedělní návštěvu vinice. Tento sportovně laděný outfit si vévodkyně velmi oblíbila. To samé si totiž vzala i na událost SportsAid v říjnu 2013 a taktéž na olympijské hry v Londýně v červenci 2012.

Ano, když máte v šatníku oblíbený kousek, nejraději byste ho nosila každý den. Ale otázkou zůstává, zda by se něco takového mělo stávat osobnosti, jako je královská choť a co víc, dokonce během jednoho víkendu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít