Agáta Prachařová si ládovala pupek prvotřídními dobrotami. Takže něco do té pusy přeci jen strčí.
Celebrity
09. dubna 2014 05:58
/
Jitka Jahodová
📷
6 fotografií v galerii
Agáta vypadá velmi nízkotučně, ale opravdu jí / Foto: SaSaZu
Nejnovější
Restaurace SaSaZu teď prochází obdobím největších změn od svého otevření. Po pěti letech existence se management restaurace a klubu rozhodl k celkové proměně. Vývojem prochází korporátní identita značky, vylepšený je interiér restaurace, zákazníci nyní budou moci zakoupit víno v nové vinotéce SaSaZu a šéfkuchař Shahaf Shabtay přichází s novým barmským menu.
Barmská kuchyně odpovídá umístění této země. Barma leží mezi Čínou, Indií a Thajskem. Z thajské kuchyně využívá kokosové mléko, z indické koření a v Číně se inspirovala technikou vaření. Nepoužívá se zde sójová omáčka jako v Číně či Japonsku, ani rybí jako v Thajsku a Indonésii. Obyvatelé Barmy jídla solí, čímž má kuchyně blíže té středoasijské.
Kam dál?