Nikdo není dokonalý. Andrea Verešová si dává pozor na gumy a trpí schizofrenií.

 Celebrity 
08. dubna 2014 14:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Andrea je pro nový Jaguar jako stvořená Foto: Facebook A. Verešové
Krásné ženy a luxusní auta byla vždy kombinace zaručující úspěch. Přesně na to vsadil autosalon Dajbych, který nedávno představil nový vůz Jaguar F-Type a červenému sporťáku zvolil jako partnerku Andreu Verešovou, která má auta velmi v oblibě. „Jezdím často a ráda. Samozřejmě si vybírám čím. Možná ještě nějaký ten měsíc po autoškole jsem se doslova oťukávala, ale jinak to musím zaklepat. Jsem nejen rychlá, ale také dostatečně opatrná,” popsala slovenská modelka své řidičské umění vipstory.cz.

Na bezpečnost dbá Verešová především, přestože žádnou vážnou autonehodu doposud neměla. „Jednou jsem dostala aquaplaning, vzaly mi to špatné pneumatiky a od té doby si na ně dávám pozor. Vím, že se nemá podcenit měnit je často a pravidelně. Takže ze zimních jdu do letních a nových,” řekla Andrea, kterou budeme brzy vídat nejen na fotografiích, ale také na TV Prima jako jednu z pětice moderátorů VIP zpráv. Dostala však podmínku – mluvit dobře česky.

„Prý tady žiju dost dlouho na to, abych češtinu ovládala a je pravda, že to beru jako příjemnou příležitost se ji konečně naučit. Už ovládám čtyři jiné jazyky plus slovenštinu. Chce to jen trénink a mluvit, samo to nepřijde. Nikdo mě do toho zatím nenutil, doma s dětmi taky mluvím slovensky a teď si z toho všeho připadám trochu jako schizofrenik.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod