To je pech! Míša Dolinová málem umrzla na horách a když konečně přijela domů, ještě dostala vyhubováno!

 Celebrity 
05. dubna 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Někdy se zkrátka nedaří a nedaří... Foto: Večer pro dobrou věc
Moderátorka a herečka Michaela Dolinová, jako mnoho jiných, vyrazila na zimní dovolenou a trávila několik dnů na horách, konkrétně v Alpách. Když se ovšem vracela domů, potkalo ji nemilé překvapení. Vracela se zpět autobusem, ten měl poruchu a ona několik hodin seděla s ostatními cestujícími uvnitř. „Málem jsem umrzla. Nestihla jsem zkoušku na nový muzikál Adam a Eva, takže jsem dostala pořádně vynadáno,” svěřila se s otřesným koncem dovolené Dolinová.

Aspoň, že stihla včas Večer pro dobrou věc, který se konal v divadle v Jaroměři. Akce, jíž pořádá David Novotný, slavila už čtrnácté výročí a podpořit její fungování přišlo mnoho slavných osobností, například i půvabná sestra Táni Kuchařové Lívie, která se objevila ve světle zelených šatech a zbrusu novém účesu. Na rozdíl od Taťány však po modelingových molech netouží. „Chci zpívat a nebudu žádnou modelkou, já se cítím dobře na jevišti, nikoliv na mole,” svěřila se Lívie v zákulisí.

Zazpívat přijela taktéž mladičká zpěvačka EKI, která nedávno oslavila 20. narozeniny. Zato zpěvačka Lucy Junk si večer moc neužila. Bolel ji zub a hned po vystoupení spěchala zpátky do Prahy na pohotovost. Zapěl i Jan Bendig, jenž se nově objevil bez skupiny New Element, kterou opustil, protože chce zpívat své písničky.

Večer pro dobrou věc přinesl krásných 72 385Kč, které poputují na charitativní účely.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít